Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-09@16:55:09 GMT

فصل سوم گاندو ساخته میشود

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۴۱۴۷۸

گاندو یک مجموعه تلویزیونی محصول گروه فیلم و سریال شبکه سه تلویزیون جمهوری اسلامی ایران در سبک اجتماعی، اکشن و امنیتی است که نخستین قسمت آن در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ از شبکه سه تلویزیون ایران با کارگردانی جواد افشار و نویسندگی آرش قادری پخش شد و در ۱۵ تیر ۹۸ به پایان رسید. فصل دوم این مجموعه تلویزیونی با نام گاندو ۲ از ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ در ۱۳ قسمت از شبکه سه پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فصل دوم این مجموعه به دلیل ژانر سیاسی که داشت، با اعتراض برخی از مسئولان دولت متوقف شد و ادامه آن بعد از انتخابات ۱۴۰۰ پخش شد سریال گاندو براساس یک پرونده واقعی ساخته شده و نحوه دستگیری باندهای جاسوسی داخلی و خارجی را به نمایش می گذارد.

ستاره سریال گاندو در تاجیکستان

مهدی نقویان (مدیرعامل موسسه اندیشه شهید آوینی) صبح امروز (سه‌شنبه ۱۰ خرداد) در نشست رسانه‌ای که در این مجموعه برگزار شد، با اشاره به ساخت فصل سوم مجموعه تلویزیونی «گاندو» اظهار کرد: به این دلیل که از فصل دوم گاندو استقبال خوبی شد، قرار است فصل سوم این سریال نیز ساخته شود. ما سال گذشته کمتر فیلمی ساختیم چون کرونا سینما را به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآورده بود اما امسال برنامه‌هایی برای همکاری با بنیاد سینمایی فارابی داریم.

وی ادامه داد: حالا اولین خبر رسمی این است که فصل سوم «گاندو» در حال نگارش است و امسال به تولید می‌رسد. برخلاف ادعایی که در دولت قبل می‌شد که این سریال جناحی است و به زدن دولت قبل مربوط می‌شود، اما درست نیست و در دولت جدید هم آن را می‌سازیم. در همه دولت‌ها ممکن است نفوذ رخ دهد. در هر دولتی ممکن است به خاطر بستری که ایجاد می‌کنند این نفوذ بیشتر باشد و در دولتی که حواسش هست کمتر باشد اما واقعیت این است که سیستم‌های امنیتی همیشه درگیر نفوذ هستند.

لباس متفاوت پندار اکبری در گاندو + عکس

وی تاکید کرد: مجموعا فرایند ساخت ۸ سریال را در ژانرهای مختلفی در سال ۱۴۰۱ دنبال می‌کنیم که این آثار شامل سریال‌های لاجوردی، رویان، گاندو۳، ترور، محرمانه، سرباز کوچک امام، شب دیجور و سپنتا است.

وی همچنین اضافه کرد: مجموعه‌ای تولید شد به نام «جنتلمن ها» که تاریخچه روابط ایران و اروپاست چون همیشه اروپایی‌ها را جدای از آمریکا قرار می‌دهیم. مجموعه‌ای هم الان در حال تولید داریم به نام «کار کار انگلیسی هاست» که پخش خواهد شد. مجموعه مستندی هم به نام «ابرقهرمانان» مثل بتمن و دیگر قهرمان‌های پوشالی داریم. «زنگ خطر» هم یک مجموعه درباره سبک زندگی است و به زوج‌های بی فرزند، تک فرزند و حتی ۲ فرزند می‌پردازد و معایب اینها را می‌گوید. مستندی هم داریم درباره مضرات نگهداری از سگ در خانواده و حتی اجتماع داریم.

نقویان با اشاره به دیگر مستندها اظهار کرد: مستندی هم درباره خانواده‌ای داریم که به روستای خود بازگشته است و آنجا کار اقتصادی می‌کند و الان آماده پخش است. فتنه و نفوذ دو مجموعه بودند که پیش از این ساخته شد و یک مجموعه دیگر در همین حوزه در حال ساخت است. یا مستند «سقوط» درباره هواپیمای اوکراینی داشتیم که از تلویزیون پخش شد. مستندی به نام «پاس فرار» هم داریم که به زندانیان اوین و چگونگی نگهداری از آن‌ها می‌پردازد.

ماشین سواری خانم بازیگر سریال گاندو+عکس

مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی در رابطه با آثار نمایشی  در دست ساخت ادامه داد: مینی سریال ترور در ایام سالگرد حاج قاسم آماده می‌شود و داستان آن در مورد یکی از ترورهای ناموفق حاج قاسم در داخل کشور است. این سریال در روند کیفی‌سازی است و یکی از کارگردانان به نام کشور کارگردانی آن را برعهده می‌گیرد. همچنین سریال محرمانه در رابطه با تولید واکسن کرونا و مشکلاتی است که دشمنان در پیشرفت علمی کشور ایجاد می‌کنند. این سریال پربازیگر در ژانر علمی و جاسوسی ساخته شده و کارگردان آن محمود معظمی است.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: شهید آوینی مهدی نقویان فصل سوم پارس نیوز گاندو فصل سوم پخش شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۱۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر روز سه شنبه هجدهم اردیبهشت با برگزاری یک نشست رسانه‌ای که در سالن جلسات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، جزییات تازه‌ای از مرحله پایانی و اختتامیه این رویداد ملی را به خبرنگاران ارایه دادند.

حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر در ابتدای این نشست رسانه‌ای که اجرای آن بر عهده حسین صیامی بود ضمن ارایه گزارشی از روند برگزاری این دوره بیان کرد: جشنواره ملی سرود فجر از مهر سال گذشته با انتشار فراخوان آغاز شد و پس از ماجراهای مربوط به فراخوان و دیگر رویدادهایی که در این راستا انجام گرفت، گروه‌های مختلف سرود در چهار منطقه کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند. بعد از پایان مرحله دوم، مرحله «راهبری» جشنوار نیز آغاز شد؛ شرایطی که باید گروه‌ها بر اساس اجرای زنده آثارشان در بخش نهایی شرکت کند.

وی درباره تاریخ برگزاری بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر هم گفت: بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر با حضور ۲۹ گروه مختلف طی روزهای دهم و یازدهم و دوازدهم تیر در قالب مرحله داوری در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود. این در حالی است که در روز چهاردهم تیر هم ما شاهد برگزاری مراسم اختتامیه خواهیم بود. البته ما غیر از جوایز بخش رقابتی، جایزه‌ای به نام «رویش» طراحی شده که در قالب ویژه‌ای به گروه‌های سرودی که در حوزه آموزش و پرورش فعالیت داشتند آن را تقدیم می‌کنیم. البته اینکه ما در هر بخشی یک جایزه داشته باشیم موضوع مهمی است که تاکنون در جشنواره‌های سرود نداشتیم. شرایطی که امیدوارم در دوره‌های آتی جشنواره بتوانیم شاهد توفیقاتی باشیم.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر درباره نقش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و آموزش و پرورش هم توضیح داد: ما از ظرفیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مطلع هستیم کمااینکه از ظرفیت‌های این کانون‌ها نیز استفاده کردیم و خروجی آن آثاری بود که خوشبختانه دربرگیرنده آمار خوبی بود. در حوزه آموزش و پرورش هم باید بگویم بر اساس پروتکل‌های آموزشی که در دفتر سرود انجام گرفته قرار است برنامه‌های آموزشی برای آموزش تخصصی سرود در مدارس برگزار شود که امیدوارم این موضوع در قالب یک تفاهم‌نامه ادامه پیدا کند.

جلیلی با اشاره به فعالیت‌های ستاد جشنواره در حوزه بین‌المللی اظهار کرد: ما سال اولی است که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جشنواره سرود را برگزار می‌کنیم و امیدوارم در دوره‌های آتی شاهد برگزاری یک جشنواره بسیار باکیفیت در حوزه ملی و بین‌المللی باشیم. این در حالی است که به طور حتم در سال‌های بعد جشنواره به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود تا بتوانیم در این قالب از ظرفیت‌های بسیار خوب سرود در کشورهای خارجی نیز استفاده کنیم.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر در جواب سوالی مبنی بر میزان بودجه جشنواره هم گفت: البته من تا آنجا که اطلاع دارم معمولا در چنین نشست‌هایی میزان بودجه جشنواره را اعلام نمی‌کنند، ضمن اینکه ما در این رویداد نهایت تلاش‌مان را انجام دادیم تا هزینه‌های زیادی نداشته باشیم. اما به طور حتم طی روزهای پیش رو بودجه جشنواره را اعلام می‌کنیم.

مدیر سرود دفتر موسیقی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در بخش دیگری از نشست رسانه‌ای در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر هم‌سونبودن نهادهای متولی سرود در برگزاری رویدادهایی این چنین، تصریح کرد: ما تلاش کردیم همه نهادها را با خودمان هم‌سو کنیم اما متاسفانه یک مقدار سلیقه شخصی و بدسلیقگی باعث شد که این دوستان از همراهی با ما عقب بکشند و تنها ارگانی که با ما همکاری می‌کند مجموعه رسانه‌ای نهضت سازمان تبلیغات اسلامی است. شما بدانید از همان نهادها دست مشارکت دادیم اما به هر دلیلی نیامدند و امیدوارم این اتفاق بیفتد که بتوانیم در سایه وحدت هم‌دلی اتفاق خوبی را برای سرود رقم بزنیم.

امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست گفت: تلاش ما این است که در حوزه آموزش، کیفیت اجرا و کشف استعداد شاهد اتفاقات خوبی از پس برگزاری جشنواره ملی سرود فجر باشیم. در این راستا علاوه بر فعالیت‌های ستاد جشنواره برنامه‌هایی برای سفر به استان‌ها هم صورت گرفته که بتوانیم در قالبی بی‌واسطه شرایط بهتری را برای ارایه اثرشان در قاب‌های رسانه‌ای و موارد مربوط به اجراهای صحنه‌ای فراهم سازیم.

وی افزود: ارتقای کیفیت برای ما بسیار مهم است. فرآیندی که اکنون در استان‌ها آغاز شده و ما تصمیم داریم هم در حوزه گروه‌های سرود و هم گروه‌های کُر نسبت به شناسایی و حمایت از گروه‌ها اقداماتی را انجام دهیم. این مهم‌ترین رویکردها در دفتر موسیقی در حوزه‌های آکاپلا، کرُ و سرود خواهد بود و امیدوارم در سفرهای استانی بعد نیز محقق شود.

مدیر دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه این نشست رسانه‌ای با اشاره به جشنواره ملی سرود فجر هم توضیح داد: قرار است بعد از پایان جشنواره کارهای منتخب در قالب آثار با کیفیت ضبط استودیویی داشته باشند تا بتوانیم در آینده شرایط بهتری برای سرود و گروه‌های کر فراهم کنیم.

سمیعی در بخش دیگری از این نشست رسانه‌ای بود که در پاسخ به پرسشی مبنی بر نحوه نظارت کیفی و محتوایی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه سرودهای تولیدشده در نهادهای مختلف گفت: مبنای بخش سرود بیشتر تحت نهادهایی است که با ما مبنای مشترک نظارتی دارند. ضمن اینکه اغلب محورهای محتوایی سرود به گونه‌ای است که در حوزه نظارت هر مرجعی مدیریت نظارتی خاص خود را دارد. البته در این زمینه و برای هماهنگی بیشتر در نظارت‌های کمی و کیفی که همچنان هم وجود دارد برنامه‌هایی برای تقویت در نظر گرفته‌ایم که به زودی جزییات آن اعلام می‌شود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در بخش پایانی این نشست رسانه‌ای بود که درباره فقدان هم‌سویی نهادهای مرتبط با سرود و کمبود توجه در این زمینه توضیح داد: من همیشه منتقد شرایط سرود بوده و هستم. من بر این باورم سرود می‌تواند در قالب‌های مختلف ایفای نقش داشته باشد و بسیار موثرتر از این باشد. اما سرود در یک سردرگمی به سر می‌برد که مراجع مختلف هم درباره آن تصمیم‌گیری می‌کنند. از نگاه جشنواره ملی سرود فجر، مرکب حرکت و نه مقصد سرود است. ما در دوره دهه ۶۰ شاهد اتفاقات خوبی در حوزه سرود بودیم اما چه اتفاقی افتاد که وارد یک خلاء شدیم؟ پس ما آمدیم با محور قراردادن گروه‌های آکاپلا و کر شرایط بهتری را برای سرود بر مبنای آموزش ایجاد کنیم. توجه و تاکید ما گروه‌های کر هستند که تاکنون در کشور انجام نگرفته است. ما عقیده داریم که کروه کر مبنای گروه‌های سرود هستند. اینها رویکرد جدیدی است و نمی‌خواهیم فضا را پر از تشتت آرا کنیم. ما آمدیم نگاه ترمیمی داشته باشیم تا وضعیت سرود در شرایط بهتری قرار گیرد.

جشنواره ملی سرود فجر شامل ۲ بخش رقابتی و جانبی است. در بخش رقابتی گروه‌ها در قالب گروه‌های سرود، کُر و آکاپلا (اجرای اثر بدون ساز) شرکت کرده‌اند. بخش جانبی جشنواره هم شامل کتاب، پایان‌نامه و رساله با موضوع‌هایی درباره جمع‌خوانی است که در این بخش هم برگزیدگان معرفی خواهند شد.

جشنواره ملی سرود فجر با محورهای موضوعی مقاومت و حماسه، ملی، آیینی و آزاد برگزار می‌شود. این جشنواره در چهار مرحله برگزار می‌شود که مرحله نخست به ارسال آثار اختصاص دارد، مرحله دوم به صورت منطقه‌ای خواهد بود و در مرحله سوم برگزیدگان بخش منطقه‌ای وارد مرحله راهبری می‌شوند.

کد خبر 6098914 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ارسال لایحه تقویت مدارس دولتی به مجلس / این دولت روزی 8 مدرسه ساخته است
  • درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟
  • ادامه سریال قدیمی آیینه ساخته می‌شود؟
  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • مجموعه تلویزیونی «گرگ» از شبکه ۴
  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!